1 2

Bedrijf

1 2

BVBA Vermandele doet alle aanleg en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen -en terreinen. We zijn gespecialiseerd in totaalconcepten en werken uw omgevingsproject uit tot in de details. Grondwerken, opritten en parkings, (zwem)vijvers, terrassen, alle mogelijke buitenconstructies, beplanting en onderhoud... bij ons bent u zeker van een perfecte en correcte service.

We realiseren alle mogelijke stijlen van tuinen, van strak en modern over klassiek of romantisch tot excentriek. Droomt u van een sfeervol stadstuintje? Een landelijke tuin in Engelse stijl? of dacht u aan een daktuin? We staan open voor elk idee.

Voor het ontwerp van uw tuin werken we samen met uw tuinarchitect, of brengen we zelf een tuinarchitect aan. Als u liever niet met een architect werkt, gebruiken we graag onze creativiteit om uw tuin volgens uw verlangens aan te leggen.

Ook openbare aanbestedingen horen tot ons werkterrein. Hiervoor beschikken we over een erkenning categorie G3- Klasse 4, alsook 3C + 3C1 Aanleg en onderhoud van stadsparken, wegbeplanting en wegbermen, kortom alles van openbaar groen nemen we voor onze rekening.

Vermandele is actief in heel Vlaanderen. We werken met een jong, goed geschoold team van 18 medewerkers. Stiptheid en correctheid dragen we hoog in het vaandel, we houden ons steeds aan de vooropgestelde deadline en prijs. Aangezien alles in eigen beheer gebeurt, kunnen we ook een concurrentiële prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Verder stellen we ons zo flexibel mogelijk op om aan uw wensen tegemoet te komen.