BVBA Vermandele doet alle aanleg en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen -en terreinen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalconcepten en werken uw omgevingsproject uit tot in de details. Grondwerken, opritten en parkings, (zwem)vijvers, terrassen, alle mogelijke buitenconstructies, beplanting en onderhoud... bij ons bent u zeker van een perfecte en correcte service.

Wij realiseren alle mogelijke stijlen van tuinen, van strak en modern over klassiek of romantisch tot excentriek. Droomt u van een sfeervol stadstuintje? Een landelijke tuin in Engelse stijl? Of dacht u aan een daktuin? Wij staan open voor elk idee.

Voor het ontwerp van uw tuin werken we samen met uw tuinarchitect, of brengen we zelf een tuinarchitect aan. Als u liever niet met een architect werkt, gebruiken we graag onze creativiteit om uw tuin volgens uw verlangens aan te leggen.

Ook openbare aanbestedingen behoren tot ons werkterrein. Hiervoor beschikken we over een erkenning categorie G3- Klasse 4, alsook 3C + 3C1 Aanleg en onderhoud van stadsparken, wegbeplanting en wegbermen, kortom alles van openbaar groen nemen we voor onze rekening.

Vermandele is actief in heel Vlaanderen. We werken met een jong, goed geschoold team van 18 medewerkers. Stiptheid en correctheid dragen we hoog in het vaandel, we houden ons steeds aan de vooropgestelde deadline en prijs. Aangezien alles in eigen beheer gebeurt, kunnen we ook een concurrentiële prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Verder stellen we ons zo flexibel mogelijk op om aan uw wensen tegemoet te komen.

Contact met ons opnemen?

phone

+32 (0)56 66 98 53

printer

+32 (0)56 66 49 44

pin

Vermandele bvba
Krommelingstraat 8
8780 Oostrozebeke

Onze diensten

private-industriele-werken

Private en industriƫle werken

Het team Vermandele is gespecialiseerd in alle aanleg en onderhoud van privé-en bedrijfstuinen en terreinen.

grondwerken

Grondwerken

We staan in voor de realisatie van totaalconcepten. Dat betekent dat we ook alle grondwerken voor onze rekening nemen.

opritten-parkings

Opritten en parkings

We leggen probleemloos alle soorten opritten en parkings aan. Van het uitbreken van oude constructies tot het verfraaien met beplanting, we werken alles uit van A tot Z.

vijvers-zwemvijvers

Vijvers en zwemvijvers

Steeds meer mensen kiezen voor de charme van een vijver of zwemvijver in hun tuin. U hoeft geen grote tuin te hebben om een sfeervolle waterpartij te creeëren.

terrasen-paadjes

Terrassen en paadjes

Een terras zorgt voor een mooie overgang tussen huis en tuin. Ook achterin de tuin kan een terras voor een sfeervol rustpunt zorgen. 

buitenconstructies

Daktuinen

Vermandele staat in voor de realisatie van allerlei buitenconstructies en daktuinen.

tuinonderhoud-beplanting

Tuinonderhoud en beplanting

We zijn gespecialiseerd in alle onderhoud en beplanting van openbaar en privé groen. Voor de aanleg van uw tuin hebt u de keuze uit diverse boomsoorten.

Machinepark

De firma Vermandele beschikt over een uitgebreid machinepark om kleine en grote projecten tot een geslaagd einde te brengen.